fbpx

Essential Oil Workshops

Van een Mom and Me, Natural Beauty, Hormonen of Lifestyle workshop, je bent van harte welkom bij een workshop naar keuze! Leuke en creatieve workshops met essentiële oliën, perfect voor een leuke ochtend, middag of avond met jouw moeder, dochter of vriendinnen!

Een workshop op maat of een workshop met een al gepland thema: bij mij ben je aan het juiste adres voor leuke en inspirerende workshops! Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt!

Op deze pagina vind je het actuele overzicht van de komende workshops. Heb je het overzicht gezien en wil je pas na een paar dagen boeken? Check dan of er niets gewijzigd is om teleurstellingen te voorkomen.

De workshops worden over het algemeen gegeven in het Nederlands, maar als Amerikaanse van oorsprong can it also be done in English 😉 

Natuurlijk houden wij nog steeds de richtlijnen van het RIVM aan. Aan jou de vraag om dat ook te doen. Heb je last van verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts of plotseling verlies van reuk en/of smaak, dan ben je welkom om de workshop op andere datum bij te wonen. Als je 24 uur lang geen klachten hebt, kun je je weer aanmelden. 

Workshops essential oils

Komende workshops 

[events_list limit="15"]

Boek jouw workshop

Datum uitgezocht? Ready om te boeken? Boek dan hierboven jouw workshop door op de datum van keuze te klikken.

Wanneer je jouw workshop hebt geboekt, geef ik je ook de mogelijkheid om alvast online kennis te maken via een videocall. Op die manier leren we elkaar al een beetje kennen en hoor je wat je kunt verwachten tijdens de workshop. En… je ontvangt een cadeautje van me!

Meer informatie hierover ontvang je per mail, dus boek snel!

Workshop op maat

Wil je een gepersonaliseerde workshop organiseren? Van een ‘girls night in’ tot teambuilding tot green cleaning. Het is allemaal mogelijk! Stuur me een mail met jouw wensen en ik creëer voor jou de perfecte workshop!

Here's what else I can offer you

Free Get In Touch Call

Need someone to listen?
To give you some free tips how to handle your struggles in life? To show you your possibilities and options? Without any obligation? Let's talk.

Lets Talk

Ready to take that next step and work together? Contact me here.

RelationshipCoaching 
Holistic & Happy Living.