fbpx

Essential Oil Workshops

Voel je welkom bij deze leuke en creatieve workshops met essentiële oliën, perfect voor een gezellige ochtend, middag of avond met jouw moeder, dochter en/of vriendinnen!

Een workshop op maat of een workshop met een al gepland thema: bij mij ben je aan het juiste adres voor leuke en inspirerende workshops! Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt!

Op deze pagina vind je het actuele overzicht van de komende workshops. Heb je het overzicht gezien en wil je pas na een paar dagen boeken? Check dan of er niets gewijzigd is om teleurstellingen te voorkomen.

De workshops worden over het algemeen gegeven in het Nederlands, maar als Amerikaanse van oorsprong it can also be done in English 😉 

Heb je last van verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts of plotseling verlies van reuk en/of smaak, dan ben je welkom om de workshop op andere datum bij te wonen. Als je 24 uur lang geen klachten hebt, kun je je weer aanmelden. 

Workshops essential oils

Workshops

Workshop I
Essentiële Olie Blends maken

Leuke en leerzame workshop essentiële blends oliën maken van 1,5 uur + koffie/thee + lekkernij op een prachtig locatie van
Soul Essentials in Zoetermeer.
Ontdek de kracht van essentiële oliën en waarom ze niet meer weg te denken zijn uit de leven van steeds meer mensen wereldwijd.

 Investering €30,-

 

Workshop II
DIY Parfum maken

In deze workshop maken we een parfum van 100% natuurlijke ingrediënten. We gaan samen aan de slag om een parfum (15ml) te maken.

In de workshop leer je hoe bepaalde geuren ontstaan en waar de oliën hun oorsprong vinden. En natuurlijk gaan we aan de slag om je eigen favoriete geur samen te stellen.
Hou je meer van spicy of juist van super sweet….
dit gaan we samen ontdekken!

De producten die we maken zijn 100% natuurlijk en in er zijn verschillende ingrediënten aanwezig waar je mee kan mixen en matchen.
Tijdens de workshop leer je ook meer over verschillende etherische oliën en de werking die ze hebben. 
 
Investering €30,-

Dagen & Tijden

Dinsdag 10:30-12:00 uur
Donderdag 10:30-12:00 uur
Donderdag 19.30-21.00
Zaterdag 10:30-12:00 uur

Boek jouw workshop

Datum uitgezocht?
Boek dan hierboven je workshop door op de knop te klikken
en het registratieformulier volledig in te vullen.

Wanneer je je workshop hebt geboekt, nemen we binnen 48u contact op via email om je plek te bevestigen of een nieuwe datum voorstellen. Alle workshops worden drie maanden lang op de bovenstaande dagen aangeboden.
Dat biedt genoeg mogelijkheid om deel te nemen. Kom je met een groep van minimaal 6 personen is er nog meer ruimte in de agenda 🙂

Meer informatie hierover ontvang je per mail, dus boek snel!

"};