fbpx

Familieopstellingen

Deze krachtige methode is ontworpen om de verborgen dynamiek van je afkomst, familie of relatie te onthullen, de spanningen en verborgen patronen bloot te leggen en te helen.

We bekijken jouw familiegeschiedenis, zoomen in op de laatste generaties en duiken diep in de oorsprong van jouw gezin. Van daaruit kijken we samen naar patronen en naar de gebeurtenissen die grote impact hebben gehad op jouw gezin. We zoeken naar herhalingen en focussen op gezinsloyaliteit.

Het gaat erom inzichten te krijgen. Alleen als we dingen in ons bewustzijn brengen, kunnen we beginnen te begrijpen hoe dit ons beïnvloedt en waarom we zo handelen.

Na evaluatie van deze inzichten creëren we nieuwe manieren om patronen en rituelen te veranderen zodat je makkelijker vrede vindt met het verleden.

De vragen waar ik vaak mee te maken krijg hebben te maken met verbroken relaties, echtscheidingsmanoeuvres, problemen met het gedrag van kinderen en het verlies van passie. Samen zoeken we uit hoe je hiermee om kunt gaan. Niemand krijgt de schuld en iedereen neemt zijn/haar verantwoordelijkheid!

Hoe pakken we het aan?

  • We maken gebruik van een prachtig online programma zodat je thuis achter je eigen computer kunt blijven zitten.
  • We starten met een ontdekkingssessie van 45 minuten. Hierna doe je jouw huiswerk.
  • We vervolgen met een sessie van 1,5 uur. 
  • De daarop volgende twee weken houden we sessies van 45 minuten
  • Kosten € 269 
Familieopstellingen

Meer weten?

Klaar om die volgende stap te zetten en samen te werken? Of wil je meer informatie?
Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in!